Mezoterapija dermarolerom

Mezoterapija dermarolerom

To je najbrži lifting učinak koji pomlađuje kožu – osvježava ten, učvršćuje tonus kože lica i tijela. Dermaroller u osnovi predstavlja mezoterapijski postupak koji potiče proizvodnju kolagena i elastina, a samim time doprinosi regeneracijskom svojstvu tkiva koje u konačnici rezultira preoblikovanjem površine kože, vraća sjaj i elastičnost te , ono najvažnije, zaglađuje sve nepravilnosti počevši od akni, bora, mitesera, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja i strija.

U kombinaciji sa serumima, dermarollerom se pospješuje unos aktivnih supstanci 500% više od klasične aplikacije kreme za lice. Umeuoterapijskom postupku, ljekovite tvari iz seruma prodiru u dublje slojeve kože , dok se kod uobičajenog postupka često zadržavaju samo na površinskom dijelu 3-5%, što je često razlog izostanka obećavajućeg učinka.

Točan broj Dermaroller tretmana ovisi o nizu faktora kao što su starost, tip kože, oštećenje kože, težina nepravilnosti i sl. 

Pet uzastopnih dermaroller tretmana je osnova za pozitivno nepobitan učinak. To se često odnosi na tretmane lica koji u osnovi zadovoljava očekivanu transformaciju kod većine klijenata u potpunosti, no ako raspolažete sa zahtjevnijom dijagnozom poput težeg oblika akni ili dubokih bora, moguće da će Vam period tretiranja biti produžen za barem ciklus do dva više od predviđenog (10-15 tretmana). Nakon prvog ciklusa (5 uzastopnih tretmana) preporuča se mirovanje i regeneracija kože od 15 dana kako bi se koža oporavila, a potom se može ići na sljedeću seriju do potpunog efekta. 

Što se tiče ponavljanja od 5dermaroller tretmana u 4 serije, oni se rade za tretmane tijela, preciznije dijagnozu strija i celulita.

Prednost dermaroller tretmana u odnosu na druge metode :

  • Tijekom tretmana djelujemo na sve kritične lokacije u srednjem sloju kože
  • Brzi lifting učinak-primjetan već nakon prvog tretmana / mikroubodi rollera otvaraju i čiste pore
  • Poboljšan tonus kože i mladenačka svježina
  • Opuštena i slaba tekstura poprima čvršću i zategnutiju formu
  • Uslijed aplikacije prozvoda istovremeno hranimo i djelujemo na nepravilnosti
  • Brza regeneracija tkiva – proizvodnja vlastitog kolagen i elastina
  • Dovoljno je svega 5 tretmana za vidljivu promjenu
  • Usporava proces starenja